Het FOREVER FIT-programma

DX4 | C9 | F15 | VITAL5 | ARGI+

Beste informatiezoeker naar Forever Living C9

Zou jij beter in je vel willen zitten en jezelf fitter willen voelen?

Dan is de C9-kuur van Forever Living misschien wel dé oplossing. Dit kick-start-programma voldoet zeker aan jouw wensen!*

Deze bijzondere kuur is een zeer effectief en evenwichtig reinigingsprogramma dat je in 9 dagen op weg helpt. Je volgt tevens een effectief voedingsschema, en je wordt je bewust van je valkuilen.

Het resultaat na 9 dagen is de ultieme motivatie om door te gaan met de weg die je ingeslagen bent! Dit exclusieve programma wordt door steeds meer mensen ontdekt en beschouwd als ‘de enige reinigingskuur voor het lichaam wat merkbaar resultaat geeft.’

Een aantal voordelen van ons C9-programma

Het eerste voordeel van de Forever Living C9-kuur is dat alle ingrediënten op natuurlijke basis zijn. Zelfs de bijgevoegde maaltijdvervanger en proteïne shake is volledig plantaardig!

Ten tweede praten we tijdens deze korte kuur van 9 dagen graag over wat je allemaal wél mag, in plaats van wat je allemaal niet zou mogen. Het is heel fijn om te weten dat goed eten ook gezond én lekker kan zijn!

Tevens wordt er naast de pure aloë vera dranken, proteïneshakes en uitgebalanceerde voedingssupplementen ook een werkboekje bijgeleverd waarin je in een oogopslag van dag tot dag kunt zien wat wel en niet kan, wat je moet doen en waarin je je vorderingen kunt bijhouden.

In het kort

  • Tijdens de kuur kun je genieten van slanke recepten, en kies je uit het programmaboekje zelf je favoriete groenten en fruit.
  • De basis van het C9-programma is de pure aloë vera drank > van Forever, welke verkrijgbaar is in maar liefst 3 verschillende smaken: Forever Aloe Peaches, Forever Aloe Berry Nectar, en Forever Aloe Vera Gel. De laatste variant is de meeste pure vorm aloë vera die je maar kunt krijgen.
  • Het programma is dè ideale aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon.

Niet voor niets blijven de meeste mensen nadat ze het C9-programma voltooid hebben dagelijks onze pure aloë vera > drinken!

De producten van Forever zijn niet getest op dieren. Tevens heeft Forever voor de producten diverse certificaten voor puurheid en echtheid en een kosjer verklaring verworven, en zijn de producten dermatologisch getest.