Op zoek naar positieve verandering in je leven?

Op het gebied van inkomen, gezondheid en vrijheid

Wij bieden dé oplossing

voor iedereen met de wil om te veranderen!

Als je toe bent aan verandering, dan is het concept dat wij al tientallen jaren bieden absoluut interessant voor jou!

  • Een extra inkomen genereren.
  • Jezelf financieel geen zorgen meer hoeven maken.
  • Graag eigen baas zijn en zelf bepalen wat je doet.
  • Verlangen naar meer vrije tijd.
  • Interesse in persoonlijke ontwikkeling.
  • Andere mensen helpen.
  • Nieuwe positieve mensen ontmoeten.
  • Je pensioen aanvullen.
  • Iets nalaten aan de volgende generatie.

“Ik heb het concept serieus bekeken. Nadat mijn vragen waren beantwoord, heb ik het met beide handen beetgepakt en geniet ik nu van een vrijheid die ik toen helemaal niet voor mogelijk hield!”

Wat zou jij doen als je zeker wist dat het zou lukken?

“Ja, dan zou ik het wel doen!” is dan vaak de reactie. “Maar hoe heb ik die zekerheid en hoe moet ik dit alleen doen?”

Het mooie van ons concept is dat je het niet alleen hoeft te doen. Je krijgt vanaf dag één de begeleiding die je nodig hebt, op jouw tempo. Niet alleen van mij persoonlijk, maar als je wil ook van vele mensen uit onze community. Mensen met hetzelfde doel als jij om met een glimlach iets moois te maken van je leven.

Mijn passie is om mensen hierbij te helpen en te begeleiden. Ik doe dit al meer dan 30 jaar, dus de ervaring is is er, en ik maak daarbij gebruik van een bewezen concept en verdienmodel. Met behulp van mijn training en begeleiding kun je op een risicoloze manier en op parttime basis je eigen kleine onderneming starten. Kleinschalig of grootschalig, dat bepaal je zelf.

Geen startkapitaal nodig en geen inkoopverplichtingen of opleidingskosten. Een simpel concept dat prima te combineren is met je huidige verplichtingen, dus je loopt geen risico dat van de ene op de andere dag je inkomen wegvalt. Sterker nog; het kan zo alleen maar meer worden!

Ik werkte zes dagen per week in een boetiek. Ben hier parttime mee begonnen en heb een en ander opgebouwd naast mijn werk, op tijden dat het mij uitkwam. Na twee jaar heb ik mijn ontslag kunnen nemen en sindsdien is mijn leven totaal veranderd. Ik werk nu alleen nog parttime, heb een bovenmodaal inkomen en ik geniet van mijn vrijheid!’

Karin

Ik ben jaren wiskundeleraar geweest. En hoewel ik altijd veel plezier heb beleefd aan de dingen die ik deed, had ik toch een ultieme wens: zelfstandig zijn en niet afhankelijk zijn van anderen. En dit was hét! Ik heb me natuurlijk eerst goed ingelezen want ik ben wel iemand die eerst iets goed uitzoekt, maar daarna vol enthousiasme begonnen. Ik heb er al die jaren geen minuut spijt van gehad!

Koos

Website-informatie

Contact

Privacy

Disclaimer

 

MarcelvanderWiel.com

& Ontdekvrijheid.nl

zijn onderdeel van

van der Wiel Marketing & Advies

KvK NL: 80345212