Click here to visit our website in English English Version

MEER VRIJHEID, MEER INKOMEN, VRIJE TIJD EN PLEZIER IN JE LEVEN

ONTDEK HOE OOK JIJ KUNT LEVEN ZOALS JIJ DAT GRAAG WILT

WAT IS DE VOORNAAMSTE REDEN DAT JE OP ZOEK BENT?

 • Wil je graag een extra inkomen genereren?
 • Wil je je financieel gezien geen zorgen meer hoeven maken?
 • Heb je altijd al eigen baas willen zijn, maar je weet niet hoe?
 • Verlang je misschien naar meer vrije tijd?
 • Ben je geïnteresseerd in wat meer persoonlijke ontwikkeling?
 • Help je graag andere mensen?
 • Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten?
 • Zou je graag je pensioen willen aanvullen?
 • Of wil je misschien de volgende generatie iets nalaten?

Ben je klaar voor iets nieuws?

Wat het ook mag zijn dat jij graag wil, meer vrijheid, meer inkomen, zelf je tijd kunnen indelen, werken wanneer het jou uitkomt, geïnteresseerd in persoonlijke groei, minder zorgen willen hebben, wat vaker op vakantie kunnen gaan, meer tijd met je kinderen kunnen doorbrengen; er komt waarschijnlijk een moment in je leven dat je weet dat er iets moet veranderen.

Het kan natuurlijk zijn dat je tevreden bent, maar dat je toch iets extra’s wilt doen in je leven. Iets wat je voldoening geeft naast dat wat je nu al doet.

Misschien kan ik helpen. Het kan daarom de moeite waard om even naar mij te luisteren. Ik doe dit gratis, echt. Dus wat heb je te verliezen?

“In een zoektocht naar iets nieuws is achtergrond, huidskleur, opleiding of religie niet van belang. Je hoeft alleen maar iets tegen te komen wat goed is en waar je andere mensen mee kunt helpen. Iets waar je achter kunt staan, wat je energie geeft, wat je vervoert in je dagelijks leven en een glimlach op je gezicht tovert!”

Een andere manier van werken en een betere manier van leven

Lees mijn verhaal en ontdek hoe ik ook jou kan helpen een compleet nieuwe inkomstenstroom op te bouwen en hoe ook jij net zoals vele anderen een onbezorgde toekomst kunt creëren met zeer veel vrijheid.

Ik kan je geen gewone baan bieden, maar voor mensen met een drive wel iets heel bijzonders wat je in eerste instantie met 8 tot 10 uur per week naast je huidige baan kunt doen waardoor je geen risico’s loopt en je huidige inkomsten op het spel zet.

Allereerst wil ik je bedanken voor het feit dat je in je zoektocht al zo ver bent gekomen als nu. Want er is moed voor nodig om toe te geven dat je iets mist in je leven. Dat je toe bent aan die volgende stap en dat je ook daadwerkelijk die eerste stap neemt. En die eerste stap is jezelf met een open mind oriënteren. Er is géén andere weg. Angst is daarbij de slechtste raadgever dus gooi dat laatste beetje gewoon van je af!

Mijn naam is Marcel van der Wiel en jaren geleden was ik echt enorm ontevreden met mijn leven. Ik voelde mij letterlijk gevangen in een systeem waarbij het voelde alsof ik ‘kort gehouden werd’; hard werken en net voldoende geld verdienen om maandelijks rond te komen en af en toe een keer op vakantie kunnen gaan. Maar daarna was het geld weer op.

Lang geleden werd ik door omstandigheden genoodzaakt mijn angst opzij te zetten en heb ik de beslissing genomen om net zoals jij nu mijn nek uit te steken omdat ik toen dacht ‘Dit kan toch niet de rest van mijn leven zo zijn? Er moet toch meer zijn?’

En ik heb het gevonden… En zelfs iets waar ik andere mensen ook mee kan helpen… Hoe mooi is dat?!

‘Vrijheid betekent dat je onbelemmerd kunt leven zoals jij dat graag wilt.

Alles wat minder is dan dat is een vorm van gevangenschap.’

~ Dr. Wayne Dyer

Alles wordt duurder, financiële zorgen nemen toe, de werkdruk neemt toe en het werkplezier neemt af. De noodzaak voor een extra inkomen roept, er zit een reorganisatie aan te komen, je bent ondernemer maar je voelt je slaaf geworden van je eigen bedrijf, enzovoorts enzovoorts…

Wat betekenen die veranderingen voor jou? Hoe wil je met deze ontwikkelingen omgaan? Hoe gaat jouw toekomst er uit zien en hoe breng je die rust weer terug in je leven?

Het kan zijn dat je er al een tijdje mee loopt. Maar het kan ook zijn dat er kort geleden iets in je leven is gebeurd wat je heeft doen besluiten radicaal het roer om te gooien, maar je weet niet hoe…

Juist NU zou hét moment kunnen en moeten zijn!

'Ik was echt aangenaam verrast. Nooit gedacht dat het zo simpel kon zijn. Ben direct parttime begonnen en ik het er nog geen minuut spijt van. Ik verdien wat extra bij en dit is gewoon leuk!'

John

'Jaren wiskundeleraar geweest. En hoewel ik altijd veel plezier heb beleefd aan de dingen die ik deed, had ik toch een ultieme wens: zelfstandig zijn en niet afhankelijk zijn van anderen. En dit was hét!'

Koos

'Ook al had ik het druk met mijn eigen zaak; dit kwam op mijn pad en ik heb het direct met beide handen aangepakt. Na twee jaar mijn zaak gesloten omdat ik hier veel meer vrijheid heb!'

Helmie

'Ik was natuurlijk wel een beetje sceptisch. Na een goede uitleg en daarna nog een tweede gesprek ben ik begonnen. Door de snelle resultaten groeide mijn vertrouwen en nu wil ik meer!'

John

'Ik werkte zes dagen per week in een boetiek. Ben hier parttime mee begonnen en na twee jaar heb ik mijn ontslag genomen. Sindsdien is mijn leven totaal veranderd en geniet ik van mijn vrijheid!'

Karin

'Ik twijfelde aan mijn kunnen maar in goed vertrouwen toch begonnen. Zoals beloofd kreeg ik de hulp die ik nodig had. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en mijn resultaten ook. Echt top dit!'

Janneke

Wat wij te bieden hebben

 • Dat je direct kunt beginnen en geld gaan verdienen. Je hoeft er geen studie voor te volgen.
 • Het is simpel en voor iedereen met de wil om er -parttime- aan te werken.
 • Je bent je eigen baas. Jij bepaalt wat je doet en niemand anders.
 • Er staat een hele community van enthousiaste collega’s voor je klaar om je te helpen als je dat wilt.
 • Jij bepaalt wat je er aan inkomsten uit wilt halen.
 • Je werkt voor een inkomen voor nu, en tegelijkertijd aan een passief* inkomen.
 • Je kunt werken waar en wanneer jij dat wilt.
 • Het is uitstekend te combineren met je huidige verplichtingen.
 • Je kunt dit doen in bijna alle landen in de wereld als je dat wilt.
 • Ook zeker te doen via Facebook, Linkedin, Instagram enzovoorts. Het is simpel.
 • Je kunt hiermee ook andere mensen helpen.
 • Wij hebben meer dan 25 jaar praktijkervaring om je door jouw proces te loodsen.
 • En het is natuurlijk super leuk om te doen!

* Een passief inkomen is een inkomen waar je eerst actief voor gewerkt hebt en waar je later niet of nauwelijks -meer- voor hoeft te werken. Vraag om meer uitleg.

DE START VAN IETS NIEUWS BEGINT HIER

Gratis WhatsApp overleg

Leg je vraag voor aan mij via WhatsApp.

Maak direct een afspraak

Gebruik het formulier om direct een afspraak in te plannen voor een volledige uitleg.

Gratis kennismaking

Drink een kopje koffie met mij om te kijken of je wilt samenwerken.

Ja, ik wil heel graag meer weten!

OntdekVrijheid is een initiatief en onderdeel van ‘van der Wiel Marketing & Advies’ en is actief in heel Europa.

Van der Wiel Marketing & Advies

KvK NL: 80345212

Sinds 1997

E: info@ontdekvrijheid.nl

T: +31616568999

Copyright ©2022 | van der Wiel Marketing & Advies | Alle rechten voorbehouden.